Wij helpen mee om jouw ultieme fysiopraktijk met Keiser revalidatie apparatuur in te richten.

Onze pneumatische fitnessapparatuur is de eerste keuze voor fysiotherapeuten. Fysiotherapie apparatuur van Keiser is in samenwerking met fysiotherapeuten ontwikkeld en zorgt dat patiënten sneller en veiliger revalideren. Het momentum is dankzij de pneumatische techniek geëlimineerd. Er is daarom geen schokbelasting op herstellend weefsel. 

Revalidatie apparatuur van Keiser is CE- en MDR gecertificeerd en het A420 meet- en testsysteem maakt het genezingsproces eenvoudig inzichtelijk.

Door onze ervaring met 100+ projecten kiezen steeds meer fysiotherapeuten ervoor om samen met onze specialisten hun praktijk te ontwerpen, te visualiseren en in te richten.

Must haves voor jouw fysiotherapie praktijk:

pro-f fysiotherapie

Pro-F Fysiotherapie

In 2007 richtte topsport-fysiotherapeut Arthur Bennink Pro-F Professionele Fysiotherapie op. Met het doel iedereen een individuele behandeling van top(sport)kwaliteit te bieden, start de praktijk bescheiden met twee behandelkamers. Door een continue focus op persoonlijke aandacht en servicegerichtheid, groeit de praktijk snel.

Lees verder

Stap voor stap van idee naar ultieme fysiopraktijk.

Stap voor stap zorgen we ervoor dat we de tijd nemen om jouw ideeën te vertalen naar een functioneel ingerichte fysiopraktijk.

Intake

Tijdens de intake zorgen we dat we aan de hand van jouw ideeën en onze ervaring tot een helder concept komen.

Visualisatie

We maken een ontwerp en geven je een zo goed mogelijk beeld met een 3d-visualisatie van jouw nieuwe ruimte.

Uitvoering

We zorgen voor de uitvoering van het concept en alle apparatuur, die we ook komen monteren.

Educatie

We geven trainingen en workshops zodat de fysiotherapeuten het optimale kunnen halen uit onze apparaten.

your ultimate physio

Een moderne fysiopraktijk

Beweging en oefening zijn onmisbaar in het herstel van een client. Een eigen trainingsruimte met de juiste apparatuur is daarom in elke moderne praktijk een must-have. Wij helpen fysiopraktijken met het ontwerp en de inrichting van de ruimte.

  • De beste revalidatieapparatuur
  • Meetbaar herstel
  • Ontwerp en inrichting oefenruimte