Wij helpen je, jouw ultieme functionele fitnessruimte met professionele fitnessapparatuur van Keiser in te richten.

Keiser fitnessapparatuur biedt jouw leden een eersteklas trainingservaring. Keiser is niet voor niets de keuze van gymprofessionals. Omdat we bij Keiser werken met pneumatische weerstand bereik je sneller, betere resultaten. Ga je met ons samenwerken? Dan leveren we niet alleen de beste fitnessapparatuur, maar helpen we je ook met het inrichten van jouw ruimte.

Onze professionals hebben ervaring met honderden projecten. Steeds meer ondernemers kiezen ervoor om samen met ons hun gym te ontwerpen, te visualiseren en in te richten met top fitnessapparatuur van Keiser.

  • Professionele 3D visualisatie
  • Levering en opbouw apparatuur
  • Service en onderhoud door gecertificeerde technici
  • Keiser trainingsprogramma’s
  • Educatie van Keiser trainers en coaches
  • Financiële berekening en lease plannen op maat

Must haves voor jouw fitnessclub:

Sport Vision

Sport Vision is geen doorsnee fitnesscentrum. Ze hebben een naam opgebouwd in het zuiden van Limburg door de onconventionele aanpak, unieke trainingsconcepten en persoonlijke sfeer. Daarbij hebben ze een team van toptrainers die het verschil maken. Bij Sport Vision streven ze naar meer dan alleen fitness: “Het is een integraal onderdeel van je levensstijl, een ware ervaring. Ontdek de kracht van betrokkenheid bij iets groots.” Zegt Jonne Kuijpers, mede-eigenaresse van Sport Vision. “Daarbij sluiten de krachtapparatuur en de M3i Indoor Cycling bikes naadloos aan op onze visie”.

Lees verder

Stap voor stap van idee naar ultieme gym.

Stap voor stap zorgen we ervoor dat we de tijd nemen om jouw ideeën te vertalen naar een functioneel ingerichte trainingsruimte. Hiervoor gebruiken we een vast proces.

Intake

Tijdens de intake zorgen we dat we aan de hand van jouw ideeën en onze ervaring tot een helder concept komen.

Visualisatie

We maken een ontwerp en geven je een zo goed mogelijk beeld met een 3d-visualisatie van jouw nieuwe ruimte.

Uitvoering

We zorgen voor de uitvoering van het concept en alle apparatuur, die we ook komen monteren.

Educatie

We geven trainingen en workshops zodat jouw trainers het optimale kunnen halen uit onze apparaten.

your ultimate gym

Een moderne gym

Alle Keiser apparatuur werkt op luchtdruk in plaats van met conventionele gewichten. Dit brengt veel voordelen met zich mee waaronder de minimale kans op blessures en trainen op welke gewenste snelheid dan ook. Keiser fitnessapparatuur biedt jouw leden altijd een eersteklas trainingservaring.