wij zijn

KEISER BV

Aangenaam. Wij zijn Keiser!

Het ontstaan

Keiser BV is ontstaan in 2002 vanuit een passie voor sport en een onbedwingbare drang tot ondernemen. We zijn exclusief verantwoordelijk voor verkoop, installatie, service en onderhoud van Keiser apparatuur in Nederland, België en Luxemburg en vanaf 2010 ook in Duitsland. In andere Europese landen zijn distributeurs aangewezen.

De Keiser BV-missie

Onze missie is mensen te laten trainen op apparatuur die ontwikkeld is om het menselijk lichaam optimaal te laten functioneren. Ontworpen voor zowel de topsporter als voor de (nog) niet zo fitte, drukbezette veertig plusser. Voor zowel militair als voor degene die net herstelt is van een operatie of blessure. Voor de weekend warrior op het veld en de drukke ouder van jonge kinderen met een drukke baan. Voor de fitness addict én de tachtiger die graag fit en zelfstandig wil blijven. Dat is mogelijk, omdat Keiser meer manieren van trainen kent. Door de pneumatische weerstand kun je zowel explosief, traditioneel, speed, HITT als excentrisch trainen. 

De Keiser-apparatuur

Er is een uitgebreide lijn aan apparatuur verkrijgbaar; voor zowel een circuit als performance corner. Weerstand door middel van luchtdruk maakt revalideren en trainen veilig voor iedereen, zonder het gevaar van overbelasting. De gelijkblijvende weerstand gedurende de hele beweging kan eenvoudig met een druk op de knop worden verhoogd of verlaagd met stapjes van 100 gram, zonder dat er gewichten of schijven verwisseld of ingesteld moeten worden.

De Cardio MSeries bestaat uit verschillende modellen indoor M3 cycling bikes, een M3i Total Body Trainer en de M5i Crosstrainer. De bikes onderscheiden zich door het unieke V-vormig frame dat zich aanpast aan gebruikers van alle lichaamsvormen en maten. De hoge kwaliteit, maximale instelmogelijkheden, magnetische weerstand, zelfspannende Poly-V-riemaandrijving garanderen zorgeloos gemak voor zowel gebruiker, fitnessondernemer als servicemonteur. De bluetooth connectiviteit biedt toegang tot een scala aan apps (bijv. Zwift, Intelligent Cycling, M-Series App en Bkool).

Christophe ANDRÉ

Managing Director
Alwin Colijn

Alwin Colijn

Sales Director BeNeLux
Cedric Massart

Cedric Massart

Accountmanager BE & LU
Jeroen Gerla

Jeroen Gerla

Accountmanager NL
Kjell Nijssen

Kjell Nijssen

Marketing & Communication
Avy Simin

Avy Simin

Marketing & Communication
Dorien van Deursen

Dorien van Deursen

Projects & Purchase BeNeLux
Jan Minten

Jan Minten

Service Engineer BeNeLux
Robin Verheijen

Robin Verheijen

Service Engineer BeNeLux