Pro-F Professionele Fysiotherapie

In 2007 richtte topsport-fysiotherapeut Arthur Bennink Pro-F Professionele Fysiotherapie op. Met het doel iedereen een individuele behandeling van top(sport)kwaliteit te bieden, start de praktijk bescheiden met twee behandelkamers. Door een continue focus op persoonlijke aandacht en servicegerichtheid, groeit de praktijk snel. Pro-F heeft op dit moment meerdere locaties in Twente, waaronder het Pro-F Performance Center. De praktijk staat bekend om haar individuele en vooruitstrevende multidisciplinaire aanpak, waarin meerdere specialisten samenwerken om het ideale behandelplan te creëren. Pro-F is er voor iedereen, van jong tot oud en van amateur tot topsporter.
Arthur Bennink: “Wij helpen mensen bij het bereiken van hun éigen topprestatie. Voor topsporters en topclubs die wij begeleiden, betekent dat: de absolute top. Hen daar helpen komen, dat is onze missie.”

Van kennismaking tot installatie

In 2006 is Arthur als sportfysiotherapeut gaan werken voor de TVM schaatsploeg. Binnen dit team was krachtsportspecialist Jim McCarthy, voormalig wedstrijdpowerlifter uit de VS, werkzaam als krachttrainer. Via Jim is Arthur in aanraking gekomen met de producten van Keiser.

Sinds 2010 heeft Pro-F Professionele Fysiotherapie een Keiser Functional Trainer in de krachtruimte van de praktijk staan. Na de verhuizing in 2018 hebben ze dit apparaat ingeruild voor drie nieuwe zwarte Keiser Functional Trainers inclusief de aanverwante producten en twee M3i Keiser Indoor Bikes.

De voordelen voor Pro-F met Keiser

Het pneumatische systeem geeft Pro-F de kans om in beide richtingen weerstand te bieden. Daarnaast is er de mogelijkheid om ook power en snelheid componenten toe te voegen. Hieronder zijn er enkele foto’s van het eindresultaat te zien.

Keiser Bike en Functional Trainer in Fysiotherapeutische trainingsruimte
Pro-F fysiotherapie trainingsruimte

Wat zegt de klant over de samenwerking en de apparatuur?

Arthur Bennink, eigenaar Pro-F Professionele Fysiotherapie:
“Tijdens de verbouwing heb ik goed contact gehad met Keiser BV en samen gekeken naar de mogelijkheden van de producten en de wensen van de praktijk. Voor ons was dit erg belangrijk aangezien wij vrij specifieke wensen hadden ten aanzien van de positie van de Keiser Functional Trainer en de compressor.

Na 14 jaar ervaring kan ik gerust zeggen dat het duurzame karakter van de producten fantastisch is. Uiteraard gaat er door het intensieve gebruik wel eens iets stuk, maar dan handelt Keiser BV ook ontzettend snel. Wij gebruiken Keiser producten, omdat het volledig past bij de manier van trainen van onze cliënten/sporters.”


Geschreven door:
Alwin Colijn
Accountmanager Nederland

Arthur Bennink in zijn eigen trainingsruimte, Pro-F met de Keiser apparatuur

Andere projecten

Stride 6FT8