Exxentric

BLACK WEEK DEALS

De grootste aanbiedingen ooit voor Exxentric! Wij bieden de kBox Active, kBox Lite, kBox Pro en kPulleyGo met flinke korting aan, zolang de voorraad strekt. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers.

Met Exxentric train je aan de hand van een zogenaamd ‘flywheel’. Dit houdt in dat er weerstand gecreëerd wordt door middel van de ‘inertia’. Dit is het flywheel dat roteert wanneer je jouw spierkracht gebruikt.

Het biedt diverse voordelen ten opzichte van traditionele krachttraining aan de hand van ijzer. Zo is de weerstand variabel en onbeperkt, dit houdt in dat hoe harder je aan de machine trekt, des te meer weerstand je genereert. Al het momentum dat je creëert in de concentrische fase krijg je ook terug in de excentrische fase.

Bovendien worden de producten van Exxentric wetenschappelijk onderbouwd en zijn ze gemakkelijk mee te nemen. Hierdoor leent het product zich uitstekend voor vrijwel iedereen, van beginnend (thuis) sporter tot aan professioneel sporter en van performance training tot aan rehabilitatie training.

Bij ons verkrijgbaar zijn de Exxentric kBox: Active, Lite & Pro varianten.