Wanneer het om levens gaat, is alleen het beste goed genoeg.

Al 40 jaar doen fitnessprofessionals, het leger, de NASA, politie eenheden, brandweercorpsen en defensie eenheden een beroep op Keiser. Wij helpen ze om ten allen tijde voorbereid te zijn op hun taak. Halverwege de jaren negentig ontdekte de NASA het potentieel van de technologie van Keiser en startte een partnerschap om apparatuur te ontwikkelen die de afbraak van spieren beperkt op lange ruimtevluchten.

Sindsdien leveren wij aan politiebonden, kazernes, mariniers, brandweercorpsen en bijzondere missies. Werken met Keiser helpt hen de snelheid te trainen waarmee ze hun werk moeten uitvoeren, zonder beperkingen van momentum en zwaartekracht.

Stap voor stap van idee naar ultieme gym.

Stap voor stap zorgen we ervoor dat we de tijd nemen om jouw ideeën te vertalen naar een functioneel ingerichte trainingsruimte. Hiervoor gebruiken we een vast proces.

Intake

Tijdens de intake zorgen we dat we aan de hand van jouw ideeën en onze ervaring tot een helder concept komen.

Visualisatie

We maken een ontwerp en geven je een zo goed mogelijk beeld met een 3D-visualisatie van jouw nieuwe ruimte.

Uitvoering

We zorgen voor de uitvoering van het concept en alle apparatuur, die we ook komen monteren.

Educatie

We geven trainingen en workshops, zodat jouw trainers het optimale kunnen halen uit onze apparaten.

your ultimate gym

Een moderne gym

Keiser functional training fitnessapparatuur werkt op luchtdruk, daardoor kan op alle gewenste snelheid getraind worden. Of het nu gaat om revalidatie of topsport, Keiser functioneel training fitnessapparatuur kan voor elk doel worden gebruikt.