uVida Testimonial

Hoe het ademanalyseapparaat uVida DYNOSTICS gezondheidsinstellingen revolutioneert

In de therapeutische praktijk staan velen voor de uitdaging om patiënten van passieve naar actieve maatregelen te leiden. Hierbij is gebleken dat een holistische en digitale aanpak essentieel is om duurzame resultaten te behalen. De ervaring leert ons dat patiënten door een innovatieve aanpak blijvend begeleid kunnen worden. We introduceren: het ademanalyseapparaat uVida DYNOSTICS, dat hier een baanbrekende oplossing presenteert voor ware preventie.

Testimonial van een fysiotherapeut die stofwisselingsanalyses in zijn instelling oplossingsgericht en winstgevend gebruikt

Een recent gehouden interview met Franz Dietzinger biedt fascinerende inzichten in het gebruik van het uVida DYNOSTICS ademanalyseapparaat. Dietzinger deelt zijn ervaringen en benadrukt de overtuigende voordelen die het apparaat biedt in zijn dagelijkse werk.

 • Wie ben je en wat doe je?
  • Mijn naam is Franz Dietzinger en ik ben fysiotherapeut en eigenaar van een praktijk.
 • Hoe gebruik je het ademanalyseapparaat van uVida DYNOSTICS voor jouw instelling?
  • We gebruiken uVida DYNOSTICS voor patiënten uit de fysiotherapie die bijvoorbeeld problemen hebben met lichaamsgewicht of lymfatische congestie. Om de stofwisselsituatie te begrijpen en indien gewenst ook aanbevelingen te doen voor training, wandelen of fietsen, hebben we de juiste hartslaggebieden nodig om een optimale controle van de bewegingsintensiteit te kunnen uitvoeren. Maar we gebruiken het ook in onze aangesloten trainingsruimte voor normale klanten om tijdbesparende trainingshartslagadviezen te geven en specifiek voor prestatiecontroles, zelfs voor professionele sporters, die de vastgestelde hartslaggrenzen nodig hebben voor hun trainers.
 • Wat was jouw doel?
  • Onze patiënten iets aanbieden waarmee ze kunnen zien hoe hun stofwisseling op dit moment is en waarom ze mogelijk hun doelen niet bereiken, en daardoor ook ons tweede aspect, het trainingscentrum, stimuleren. Daarnaast wilden we een aanbod creëren waarmee we klanten kunnen aanspreken die niet bij ons in de instelling zijn.
 • Doel bereikt?
  • Ons doel is volledig bereikt. We hebben maandelijks patiënten die metingen laten uitvoeren en daardoor ook lid worden van ons trainingscentrum. Op beurzen in de omgeving worden we bijna alleen nog maar aangesproken op de metingen – stofwisselingsanalyses en werven zo voortdurend klanten die anders nooit interesse in ons zouden hebben getoond, omdat ze niet ziek zijn. Een grappig hoogtepunt was dat onze belastingadviseur in de overgang van 2022 naar 2023 wilde dat we een aparte boekingsrekening aanmaakten voor de stofwisselingsanalyses in de boekhouding.
 • Hoe integreer je uVida DYNOSTICS in de dagelijkse praktijk?
  • We hebben enkele roll-ups en posters in onze instelling, regelmatig Instagram- en Facebook-stories. Ook op onze website is het onderwerp stofwisselingsanalyses te vinden. En klanten plaatsen het na een meting op hun en onze sociale media.

Klaar voor de volgende stap?

Het innovatieve apparaat uVida DYNOSTICS stelt nieuwe normen in de gezondheidszorg door de kloof tussen passieve en actieve therapeutische maatregelen te dichten. Door hoogwaardige stofwisselingsanalyse via ademgasmeting krijgen gezondheidsinstellingen uitgebreide inzichten in de stofwisselingsprofielen van hun patiënten. Dit maakt een nog individuelere vormgeving van voedings- en trainingsplannen mogelijk in de bewegingstherapie, met als doel optimale resultaten te behalen. Neem contact op met een van onze vertegenwoordigers bij interesse.