Total Body Management

Hessel is bedenker en eigenaar van Total Body Management. Hij heeft een passie voor het helpen van mensen op het gebied van training, voeding en leefstijl. Samen met zijn kennis en expertise op dit gebied is zijn passie uitgegroeid tot een lifestyle-changing concept waar hij erg trots op is. Tot op heden heeft hij als personal trainer en leefstijlcoach in Zeewolde en sinds kort ook in Harderwijk al velen mogen helpen met het veranderen van hun leefstijl. In allebei de studio’s staat een Keiser Functional Trainer.

Van kennismaking tot installatie

Hessel vertelt: “Tijdens mijn studie heb ik kennis mogen maken met de apparatuur van Keiser. We kregen les van Paul Lammers en hij trainde met Keiser. Toen ik met Total Body Management begon wilde ik graag een pulley. De Functional Trainer van Keiser past perfect in iedere ruimte en je kan er zoveel mee, daarom heb ik hiervoor gekozen. Via de jongens van Lijfstijl kwam ik in contact met jullie sales manager Alwin, hij reageerde snel en scherp. Daarnaast kwam hij met een goede deal. Het is een serieuze investering, maar het is de investering waard. De communicatie verloopt altijd goed. Toen mijn compressor kapot ging, werd het snel opgelost. Dat vond ik fijn.”

De voordelen van de Keiser Functional Trainer volgens de klant

“Kracht x snelheid is vermogen. Met de Keiser Functional Trainer kan ik specifiekere trainingen geven. Ik gebruik hem dagelijks bij al mijn trainingen. Daarnaast neemt het apparaat weinig ruimte in beslag. Dat is hier voor mij perfect,” aldus Hessel, eigenaar van Total Body Management.

Keiser Bike en Functional Trainer in Fysiotherapeutische trainingsruimte

Zou de klant Keiser aanbevelen aan anderen?

“Ja absoluut, ik ben er erg blij mee. Ik zou wel meer Keiser krachtapparaten willen, maar ik heb er de ruimte momenteel niet voor. Ik merk dat de sportscholen die Keiser kennen niet altijd weten wat ze met de apparaten kunnen doen. Ze werken op luchtdruk, dus je moet wel weten hoe je hierop kan trainen. Gelukkig biedt Keiser ook diverse mogelijkheden tot educatie en trainingen aan, essentieel om alles uit je Keiser apparatuur te halen!” zegt Hessel.

Klant van:
Alwin Colijn
Accountmanager Nederland

Andere projecten

Sporti-Fy