Het Fit&Plus concept ontzorgt PT’ers, fysiotherapeuten en gym owners niet alleen met de inrichting van hun gym, maar ook met ondersteuning van de bedrijfsvoering van A tot Z. Inclusief marketingcampagnes en -materialen, opleidingen, coachingsgesprekken, maandelijks workouts en succesvolle ledenwerving. Deze ledenwerving wordt nauwkeurig afgestemd op de lokale situatie en op de beoogde doelgroepen. We durven te stellen dat we een succesvolle ledenwerving kunnen realiseren, immers:

Keiser is for everybody – and every body.

Dat lijkt misschien een open deur. Maar Keiser is écht anders. De weerstand wordt bij alle krachtapparatuur gegenereerd door LUCHT. Pneumatische weerstand dus. En dat zorgt voor hele bijzondere eigenschappen bij krachttraining. Zo is de weerstand constant gelijk, gedurende de hele beweging. Er ontstaat geen piekbelasting, en dus minder kans op blessures. Daarnaast maakt pneumatische weerstand trainen op snelheid mogelijk. Samen met kracht bepaalt snelheid vermogen, en precies dát maakt training en vorderingen meetbaar. Of het nu voor amateursporters, topsporters of weekend warriors gaat, om mensen die graag fit willen worden of blijven, of om mensen die na een blessure of operatie gaan revalideren. Overigens ook niet onbelangrijk voor die laatste groep: de weerstand is in stapjes van 100 gram instelbaar.

Keiser heeft voor dit concept haar krachten gebundeld met LijfstijlCoaches.

Naast de unieke apparatuur maak je binnen het Fit&Plus concept in heel Nederland en België gebruik van hun kennis en ondersteuning. Meer dan 250 professionals (coaches) maken onderdeel uit van dit platform. Zo bieden we je als ondernemer een uitgewerkt trainingsconcept per doelgroep. En kun jij je volledig bezighouden met je leden sterker, sneller, gezonder, fitter en/of slanker te maken.

Het aanbod krachtapparatuur van Keiser bestaat naast een uitgebreid circuit ook over diverse Power Racks, Functional Trainer (kabelmachine) en Squats en Runner. Daarnaast is er een cardio-range beschikbaar, die bestaat uit de Keiser M3i Indoor Cycling Bike, Keiser M3i Total Body Trainer en Keiser M5i Cross Trainer.

Meer weten? Neem eens een kijkje op onze nieuwe Fit&Plus website. Of stuur direct een e-mail naar [email protected] of bel met 077-3661640. We helpen je graag verder!