Medische markt – Rehab en Physiotherapie

Als medewerker in de medische markt, zoals bijvoorbeeld de rehabilitatie en of fysiotherapiemarkt werk je dagelijks aan de gezondheid van je patiënten. De apparatuur die je hiervoor inzet moet voldoen aan alle eisen die voldoen aan de wensen van de patiënten. Bij Keiser begrijpen we dat. Wij maken de best mogelijke oefenapparatuur voor deze markten, volledig gericht op veiligheid en resultaat. De apparatuur van Keiser onderscheidt zich doordat de weerstand gegenereerd wordt door luchtdruk. Dat betekent:

  • Volledige controle over weerstandsniveaus, te beginnen met 0,1 kg oplopend met stapjes van 100 gram;
  • Onbeperkte trainingsmogelijkheden – elke weerstand, elke hoek, elke snelheid;
  • Ongeacht snelheid waar je mee traint (van langzaam tot explosief) is er een constante weerstand gedurende de hele range of motion;
  • Compact en veelzijdig;
  • Eenvoudige traploze bediening door middel van + en – drukknop in handvat.

Binnen deze markten werken we al jaren en weten daarom dat onze apparatuur zich extreem goed leent voor de volgende doelgroepen en fases:

  • Sportblessures: Letsel aan ligamenten, spieren en de soft tissue delen
  • Tendon & Rotator cuffs revalidatie: Achilles, patella tendinopathieën, rotator cuff, pathologieën, sportblessures
  • Beheer van lange termijn aandoeningen: Heupen, knieën, chronische rug- en nekklachten
  • Pre- & postoperatieve zorg: Volledige heup- en knieprothesen, meniscus- en artroscopische procedures
  • Neuro revalidatie: Revalidatie van beroertes, Parkinson en MS.

Apparatuur

Keiser biedt een volledige lijn aan oefenapparatuur – van Leg Extension tot Lat Pull Down, en van Rack tot Crosstrainer. Binnen deze lijn is de Functional Trainer het meest veelzijdige apparaat: het biedt onbeperkte trainingsmogelijkheden bij elke weerstand, hoek en snelheid. Bovendien is het eenvoudig toegankelijk met een rolstoel.

De verplichte Europese certificering MDR kan fysiotherapeuten voor een probleem stellen: hoe zorg ik dat mijn praktijk klaar is voor de toekomst? Geen zorgen; onze producten zijn bijna allemaal gecertificeerd. Je investering is er dus gegarandeerd een voor de lange termijn.

Vrijblijvend advies op maat

De pneumatische weerstand van onze apparatuur biedt verschillende trainingsmogelijkheden: eccentrisch, concentrisch, speed, power en conventioneel. Je kunt je patiënten nog beter van dienst zijn. Ga vrijblijvend het gesprek aan met een van onze adviseurs en ontdek hoe. We geven je graag inzicht in de voordelen en oplossingen die Keiser biedt: voor behandelmethodes, maar ook voor overheidseisen en verzekeringen.