MDR certificering

Medische producten en hulpmiddelen dienen in Europa aan de Medical Device Directive te voldoen. De verplichte Europese certificering MDR kan fysiotherapeuten voor een probleem stellen: hoe zorg ik dat mijn praktijk klaar is voor de toekomst? Geen zorgen; onze producten zijn bijna allemaal gecertificeerd. Onze apparatuur voldoet daarmee aan de gestelde eisen. Je investering is er dus gegarandeerd een voor de lange termijn.

  Keiser MDR verklaring Keiser MDR verklaring Duitsland

Keiser geschikt voor de fysiotherapie

Als fysiotherapeut werk je dagelijks aan de gezondheid van je patiënten. De apparatuur die je hiervoor inzet moet voldoen aan alle eisen die de therapeut en overheden stellen. Bij Keiser begrijpen we dat. Wij maken de best mogelijke oefenapparatuur voor fysiotherapie, volledig gericht op veiligheid en resultaat. De apparatuur van Keiser onderscheidt zich doordat de weerstand gegenereerd wordt door luchtdruk. Dat betekent:

  • Volledige controle over weerstandsniveaus, te beginnen met 0,1 kg oplopend met stapjes van 100 gram;
  • Onbeperkte trainingsmogelijkheden – elke weerstand, elke hoek, elke snelheid;
  • Ongeacht de snelheid waar je mee traint (van langzaam tot explosief) is er een constante weerstand gedurende de hele range of motion;
  • Compact en veelzijdig;
  • Eenvoudige traploze bediening door middel van + en – drukknop in het handvat.

Verschillende trainingsmogelijkheden door pneumatische weerstand

Keiser biedt een volledige lijn aan oefenapparatuur voor de fysiotherapie – van Leg Extension tot Lat Pull Down, en van Rack tot Crosstrainer. Binnen deze lijn is de Functional Trainer het meest veelzijdige apparaat: het biedt onbeperkte trainingsmogelijkheden bij elke weerstand, hoek en snelheid. Bovendien is het eenvoudig toegankelijk met een rolstoel.

De pneumatische weerstand van onze apparatuur biedt verschillende trainingsmogelijkheden: excentrisch, concentrisch, speed, power en conventioneel. Je kunt je patiënten nog beter van dienst zijn. Ga vrijblijvend het gesprek aan met een van onze adviseurs en ontdek hoe. We geven je graag inzicht in de voordelen en oplossingen die Keiser BV biedt: voor behandelmethodes, maar ook voor overheidseisen en verzekeringen.

 077-3661640

 [email protected]

 

Geschreven door:
Eveline Peters-Laarakker
General Manager/Marketing & Communicatie
Juni 2020