Vacature: Marketing & Communicatie afstudeerstage

Ben jij op zoek naar een leerzame afstudeerstage vanaf februari 2023 en lijkt het jou leuk om bij te dragen aan het corporate marketing & sales plan? Bij Keiser, een bedrijf met unieke en hoogwaardige producten in de topsport, krachtsport en pre- en revalidatie markt, zijn we er van overtuigd dat dit dan dé afstudeerstage voor jou is!
Wie zijn wij?
Wij zijn Keiser BV in Grubbenvorst, leverancier van hoogwaardige fitness en revalidatie apparatuur in de Benelux en Duitsland. Onze klanten zijn personal trainers, fitnessclubs, (fysio)therapeuten, medische instellingen, consumenten en topsportclubs, denk aan verschillende Betaald Voetbal Organisaties en TeamNL.

Ons team bestaat momenteel uit 20 medewerkers verdeeld over Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Je komt afstuderen op ons kantoor in Grubbenvorst, waar de sfeer informeel, maar professioneel is. We werken in een open ruimte, waardoor we op elk moment bij elkaar aan kunnen schuiven bij vragen of om iets te overleggen. Dat is voor jou als afstudeerstudent natuurlijk handig wanneer je een vraag hebt over een bepaald thema binnen je afstudeerproject. Het Marketing & Communicatie team bestaat uit 3 medewerkers, die je zullen begeleiden en helpen, waar nodig.

Jouw profiel
– 4e-jaars HBO student, richting marketing, communicatie of iets vergelijkbaars;
– Je kunt zelfstandig werken en werkt planmatig en gedetailleerd;
– Dedicated en op zijn tijd ook in voor wat fun;
– Affiniteit met de branche is een pre.
De afstudeeroprdacht
We zijn voor ons corporate marketing & sales plan voor 2023 op zoek naar afstudeerstagiaires voor een marktonderzoek (voor een of meerdere branches) én een concurrentieanalyse. Afhankelijk van de grootte van de opdracht kunnen we kijken waar jij invulling in gaat en kan geven. We bieden je alle tijd en ruimte om deze opdracht succesvol uit te voeren, zeker gezien het bij gaat dragen aan onze nieuwe plannen.
Wat bieden we jou?
Een afstudeeropdracht vergt veel werk, tijd en wellicht ook wat stress. Dat begrijpen we. Daarom bieden we je alle handvaten om jouw schoolperiode tot een succesvol einde te brengen, waarbij je ook nog eens écht bijdraagt aan onze organisatie. We bieden je:
– Een passende stagevergoeding
– Een uitkomst afhankelijke bonus
– De mogelijkheid om gratis te sporten op de beste apparatuur
– Een eigen zit-sta bureau
Interesse? Stuur een bericht naar [email protected]