Maak kennis met de M-Series Converter

Een indoor cycling workout, waarbij je zelf bepaalt over welk terrein je rijdt. De M-Series Converter maakt het mogelijk om jouw Keiser M3i (Lite) Bike te verbinden met indoorcycling apps zoals Zwift, Sufferfest, TrainerRoad en Paincave. Daarmee wordt het vanaf nu mogelijk om samen met duizenden andere indoor fietsers group-rides of wedstrijden te fietsen in een virtuele omgeving. De toepassing geeft je daarnaast ook toegang tot trainingsschema’s en routes van verschillende cycling apps, zodat jij de intensiteit van het buiten fietsen binnen gaat ervaren.

De converter

Het is een klein apparaatje ter grootte van een hartslagsensor. De converter dien je te bevestigen aan de achterkant van de mediahouder van de Keiser M3i Bike en werkt op een knoopcelbatterij. De batterij gaat ongeveer 3 maanden mee.

cycling converterHoe werkt het?

De converter schakelt in wanneer een app (die geschikt is voor de converter) verbinding maakt met de converter. Een knipperend rood lampje geeft aan dat de converter (nog) geen bike kan vinden om mee te koppelen. Een knipperend groen lampje geeft aan dat de converter gekoppeld is en klaar voor gebruik.

Om de converter met de Keiser M3i Bike te koppelen, beweeg je de converter over de achterkant van de mediahouder, totdat het rode lampje groen wordt. Eenmaal gekoppeld, maakt de converter automatisch opnieuw verbinding met de desbetreffende Keiser M3i Bike voor toekomstige ritten.

Om de converter met een andere Keiser M3i Bike te koppelen, dien je de converter open te maken en de batterijen eruit te halen. Daarmee wordt de verbinding gereset. Vervolgens start je de converter opnieuw op en koppel je het apparaat met de nieuwe bike zoals hierboven beschreven staat. TIP: haal de batterij uit de converter wanneer je deze niet gebruikt; daarmee spaar je de batterij!

Inbegrepen bij de M-Series Converter:

  • Duidelijke instructies;
  • Batterijen;
  • Bevestigingsmateriaal.

De M-Series Converter Updater app

Jouw M-Series Converter-ervaring verbeteren? De Keiser M-Series Converter Updater app zorgt voor extra mogelijkheden via draadloze updates. Je hoeft enkel de instructies in de app te volgen om daarmee te beschikken over de nieuwste firmware, de levensduur van je batterij te verbeteren en de stabiliteit van de app te vergroten.

Download de app hier:

Google play  App Store