Maak je workout compleet met The Ride

Ben jij eigenaar van een Keiser M3i (Lite) Indoor Bike en ben jij opzoek naar een manier om je trainingen uitdagend te houden of vind je het gewoon fijn om “samen” met iemand te trainen? Probeer dan eens The Ride en train met verschillende Keiser Trainers waar en wanneer jij wilt!

Wat is The Ride?

Toptrainers van over de hele wereld motiveren jou en transformeren jouw indoor cycling workout, rechtstreeks vanuit je eigen veilige thuisomgeving. Je hoeft de deur niet uit voor trainingen op het gebied van power tot aan intervaltrainingen. Of je nu een korte workout wilt of een langere training, The Ride biedt je trainingen die bij jou, je doel en je levensstijl passen.

The Ride is ontworpen om jou en je training te stimuleren en te ondersteunen. Of je nog maar net bent begonnen met indoor cycling en meer begeleiding nodig hebt. Of je nu een fanatieke buitenrijder bent die zijn persoonlijke trainingsdoelen wil overtreffen, The Ride is voor ieder trainingsniveau en alle fiets- en sportliefhebbers geschikt. Elke training geeft ritprofielen weer met eenvoudig te volgen trainingszones en afteltimers om je op elk gebied, zoals je individuele intensiteit, te begeleiden. Kies op basis van solide bewegingswetenschap uit verschillende trainingen die je betrokken houden en waar jij uitdaging in vindt.

Uit welke trainingen kun je kiezen?

HIIT

Houd jij van HIIT-trainingen? Kies dan voor Ride Rush. Deze les haalt het meeste uit je trainingstijd door intervallen door het ritprofiel heen te wisselen en geeft je een krachtig gevoel na de training. 

Race

Kies voor Ride Race als jij hoger wilt klimmen, langer wilt racen en sterker wilt worden. Bij Keiser geloven we namelijk dat als je met kracht traint, je ook echt sterker wordt!

Rhythm

Voor diegene die graag verbinding maakt met de polsslag en wil fietsen op de energie die je krijgt door het ritme van muziek, dan neemt Ride Rhythm je mee op een stimulerende en motiverende fietservaring.

Kies uit een van de vele trainingen of probeer iets nieuws, want The Ride brengt verschillende workouts rechtstreeks naar je huis of je favoriete studio. The Ride wordt gegeven met muziek en begeleide trainingen in verschillende talen. De trainers zijn professionals die hebben lesgegeven in meer dan 65 landen en zijn specialisten in het inspireren en motiveren van jou als deelnemer.

Wat heb je nodig en hoe doe je mee?

  1. Het belangrijkste is natuurlijk de fiets. Met een M3i Indoor Bike of M3i Lite Indoor Bike heb je de eerste stap al gezet.
  2. Ga naar https://theride.keiser.com om je aan te melden.
  3. Verbind je fiets met The Ride op een van de volgende manieren:
    1. Smartphone en tablet met de Android- of iOS-app
    2. Computer via je webbrowser
    3. Smart TV uitgerust met webbrowser

Bekijk onderstaande video voor een voorproefje!

En nu, let’s ride!

 

Geschreven door:
Michelle Jacobs
Medewerker Marketing en Communicatie
November 2020