Kine Praxis

Deniz Zengin is de eigenaar van de fysio praktijk Kine Praxis, gelegen in Genk België. Daarnaast is hij ook fysiotherapeut bij voetbalclub KVC Westerlo. In September gingen wij er langs om een kijkje in zijn praktijk te nemen. Ze hebben daar onze Functional Trainer, M3i Spinning bike, Leg Press, Squat Pro en Total Body Trainer staan.

Van kennismaking tot installatie

Deniz Zengin is fysiotherapeut en eigenaar van Kine Praxis in Genk, België. Volgens hem mogen Keiser apparaten niet ontbreken in de revalidatie bij topsporters. “Bij Kine Praxis komen topsporters revalideren, maar ook de “gewone mens”… dus onder het motto “je hoeft geen topsporter te zijn om de behandeling van een topsporter te krijgen,” meldt Deniz. Via social media kwam ik uit bij Keiser Benelux en kwam ik in contact met topkerel, Cedric Massart! “Het gehele proces verliep goed, als ik iets nodig heb kan ik snel iemand bereiken op een gsm-nummer. Diegene kan mij ook meteen te woord staan zonder 5 keuzemenu’s en muziekjes te beluisteren, omdat je in de wacht staat.”

De voordelen voor Kine Praxis met Keiser

Deniz laat weten wat de voordelen voor zijn praktijk zijn: “Meer en betere revalidatie dat meetbaar is en de apparaten van Keiser kunnen door iedereen gemakkelijk gebruikt worden. Dit samen met de veelzijdigheid van elk toestel heeft mij doen besluiten om de apparaten van Keiser aan te schaffen.

Keiser Bike en Functional Trainer in Fysiotherapeutische trainingsruimte
Keiser Bike en Functional Trainer in Fysiotherapeutische trainingsruimte

Wat zegt de klant over de samenwerking en de apparatuur?

Deniz was erg tevreden over de samenwerking met ons. Hij zegt: “Alles verliep goed. De communicatie was goed, correcte levering en service. Dit is iets waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen.” Daarnaast geeft hij aan dat de Keiser-apparaten makkelijk te gebruiken zijn en dat hij het fijn vindt dat je meteen aan de slag kan zonder gewichten te hoeven verplaatsen. Hij zou onze producten aan iedereen aanbevelen. “Niet twijfelen, maar kopen!” zegt hij in het interview.

Klant van:
Cedric Massart
Accountmanager België

Arthur Bennink in zijn eigen trainingsruimte, Pro-F met de Keiser apparatuur

Andere projecten

Sporti-Fy