Fietsend om de wintermaanden door te komen

In de koudere wintermaanden zijn binnensporten weer populairder dan in andere maanden. Zeker vanaf oktober tot aan april ongeveer trekken veel mensen naar binnen om in vorm te blijven of om nóg sterker te worden voor het buitenseizoen. Zeker voor duursporters is het een goede periode om te bouwen aan hun uithoudingsvermogen.

Bij Keiser hebben we al diverse toffe projecten afgerond die we met regelmaat op onze kanalen met jullie delen. Daarom is het nu tijd om een kijkje over de landsgrenzen te nemen en te leren van enkele mooie projecten bij een van onze buurlanden. Ditmaal reizen we naar het Verenigd Koninkrijk, waar we twee prachtige projecten uitlichten: Digme en KXU. 

Digme

Digme fitness is een organisatie uit de hoofdstad van Engeland, Londen. Ze staan achter hun filosofie om hoge standaarden te zetten en meer te bereiken dan dat je ooit gedacht zou hebben. Zo vertrek je de zaal altijd met een opgewekt gevoel om in de beste vorm van je leven te komen. 

Het bedrijf wilde een best-in-class indoor cycling ervaring creëren door gebruik te maken van de beste apparatuur en technologie, en ervoor zorgen dat hun studio aanbod boven de concurrentie uitstak. Ze vertellen graag zelf meer over hun ervaring met Keiser en de apparatuur: 

“Toen we apparatuur onderzochten, kwamen we er steeds achter dat geen andere fiets dan de M3i Lite Bike de vereiste functionaliteit had – je voelt het verschil in kwaliteit zodra je begint te fietsen. 

Het feit dat de fiets vrijwel geruisloos is, is ongelooflijk, omdat het de studiomuziek nog krachtiger maakt en bijdraagt aan de meeslepende ervaring die we wilden creëren. 

De nauwkeurigheid van de powermeter is ook een ‘Game Changer’ en zorgt ervoor dat we fietsers van alle niveaus kunnen aantrekken en vooral ook kunnen behouden. De fietsen zijn gemaakt om lang mee te gaan en lijken onbreekbaar, wat van vitaal belang is voor ons als drukke studio met een hoge mate van klantengebruik.”

KXU

KXU is een boutique fitness & wellness concept met een no-nonsense aanpak. Van spinning tot sparring en dumbells tot aan deadlifts, met de disciplines Strength, Sweat & Stretch ben je hier zeker aan het juiste adres. Bovendien kijken ze verder dan het traditionele en bieden ze ook diverse mogelijkheden om je herstel verder te optimaliseren na een harde training.

De uitdaging vanuit KXU was om een meeslepende Bike-ervaring te creëren voor iedereen, van beginnend fietser tot aan de professional. We laten ze graag zelf aan het woord:

 “We wilden dat onze klanten de ‘wow-factor’ zouden ervaren vanaf het moment dat ze de studio binnenkwamen; dit werd zorgvuldig in kaart gebracht in het indrukwekkende licht-, geluids- en visuele ontwerp en hiervoor waren natuurlijk de beste fietsen en technologie nodig.

De M3i is briljant én toegankelijk, hij is eenvoudig in te stellen en dankzij de gear kunnen rijders precies zien waar ze zijn of zouden moeten zijn. Voor de meer geavanceerde gebruiker draait het allemaal om de gegevens en statistieken die worden bijgehouden en kunnen worden vastgelegd. Het ultraslanke ontwerp van de fiets pastte perfect in onze studio, daarbij hebben we gekozen voor glow in the dark frames, waardoor de fietsen echt opvallen.”

Zoals te zien, kijken we bij Keiser graag verder dan enkel en alleen de beste apparatuur. Zo bekijken we samen naar de doelen die jij als organisatie stelt en werken we gezamenlijk naar een passende uitkomst. Door onze ervaring met honderden projecten, weten we naadloos op jouw behoeften aan te sluiten. 

Benieuwd geworden wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.