HPO Center

Gérard Lifondja Itwangi mag zichzelf eigenaar noemen van zijn mooie praktijk HPO Center in de regio Brussel, waar hij zelf ook werkzaam is als personal trainer. Gérard heeft al de nodige ervaring opgedaan in de sportwereld: Physical Coaching Academy, EP Adeps, EXOS (Rehab), Strength Performanceship en hij is ex-topvoetballer.

Van kennismaking tot installatie

Als performance coach is Gérard vaak in contact gekomen met het merk Keiser: via cursussen, topsportwereld, maar ook via conculega’s. Na Keiser verschillende keren gebruikt te hebben, was hij sterk overtuigd en zag hij de Keiser toestellen als een absolute must in de Performance wereld. Voor Performance training & Rehab zijn dit de beste toestellen op de markt beschikbaar.

Daarom heeft hij, zodra het financieel mogelijk was, contact opgenomen met Keiser BV en heeft Gérard vervolgens een aantrekkelijke offerte ontvangen van twee Keiser Functional Trainers. Het contact bij Keiser heeft Gérard bijzonder goed ervaren, waardoor hij onmiddellijk overtuigd was om de verkoop door te voeren aan de hand van een financiële leasing. Enkele weken na het eerste contact had hij zijn Keiser Functional Trainers in de studio/praktijk staan!

Gérard Lifondja Itwangi, eigenaar HPO Center Brussel met Functional Trainer van Keiser

Met een oog op de toekomst

Op termijn zou Gérard zijn studio willen ombouwen naar EXOS Performance Studio met een hele reeks strength apparatuur van Keiser. De AIR300 Leg Press en Runner staan als eerste op zijn verlanglijstje. Op die manier kan hij zijn atleten een super functionele training aanbieden en kan hij prestaties kwantificeren, wat hij voorheen niet kon doen.

Geschreven door:
Cédric Massart
Accountmanager BeLux

Andere projecten