Fysiotherapie

Als fysiotherapeut werk je dagelijks aan de gezondheid van je patiënten. De apparatuur die je hiervoor inzet moet voldoen aan alle eisen die de therapeut en overheden stellen. Bij Keiser begrijpen we dat. Wij maken de best mogelijke oefenapparatuur voor fysiotherapie, volledig gericht op veiligheid en resultaat. De apparatuur van Keiser onderscheidt zich doordat de weerstand gegenereerd wordt door luchtdruk. Dat betekent:

  • Volledige controle over weerstandsniveaus, te beginnen met 0,1 kg oplopend met stapjes van 100 gram;
  • Onbeperkte trainingsmogelijkheden – elke weerstand, elke hoek, elke snelheid;
  • Ongeacht snelheid waar je mee traint (van langzaam tot explosief) is er een constante weerstand gedurende de hele range of motion;
  • Compact en veelzijdig;
  • Eenvoudige traploze bediening door middel van + en – drukknop in handvat.
man op Keiser chest press voor fysiotherapie
vrouw op Keiser leg press voor fysiotherapie

Apparatuur

Keiser biedt een volledige lijn aan oefenapparatuur voor de fysiotherapie – van Leg Extension tot Lat Pull Down, en van Rack tot Crosstrainer. Binnen deze lijn is de Functional Trainer het meest veelzijdige apparaat: het biedt onbeperkte trainingsmogelijkheden bij elke weerstand, hoek en snelheid. Bovendien is het eenvoudig toegankelijk met een rolstoel.

De verplichte Europese certificering MDR kan fysiotherapeuten voor een probleem stellen: hoe zorg ik dat mijn praktijk klaar is voor de toekomst? Geen zorgen; onze producten zijn bijna allemaal gecertificeerd. Je investering is er dus gegarandeerd een voor de lange termijn.

Profiteer tijdelijk van de aantrekkelijke fiscale regeling ‘Verhoogde Investeringsaftrek‘ in België.

Bij Performenz-Instituut stellen we hoge eisen aan onszelf en aan onze apparatuur. Wij accepteren geen concessies voor Performenz en onze patiënten. Keiser is de beste keuze voor ons.

Vrijblijvend advies op maat

De pneumatische weerstand van onze apparatuur biedt verschillende trainingsmogelijkheden: eccentrisch, concentrisch, speed, power en conventioneel. Je kunt je patiënten nog beter van dienst zijn. Ga vrijblijvend het gesprek aan met een van onze adviseurs en ontdek hoe. We geven je graag inzicht in de voordelen en oplossingen die Keiser Europe biedt: voor behandelmethodes, maar ook voor overheidseisen en verzekeringen.