Fit&Plus: een nieuw concept voor de ondernemer

Wat is Fit&Plus, wie kan er gebruik van maken en wat is de connectie met Keiser BV? Het antwoord op deze vragen vind je in deze blog. Ook deelt de allereerste Fit&Plus-klant haar ervaring over dit nieuwe concept.

Waar is het begonnen?

Ieder verhaal heeft een begin, zo ook dit verhaal. Het hoofdkantoor van Keiser BV, in Grubbenvorst, bevat naast de werkplekken en het magazijn ook een showroom. In deze showroom staat een groot deel van het Keiser assortiment. (Nieuwe) klanten kunnen bij een afspraak direct de apparaten zien en uitproberen om te voelen hoe apparaten met luchtdruk werken. Opvallend veel personal trainers en fysiotherapeuten die binnenstapten in deze showroom, waren bij de eerste aanblik positief verrast en riepen: precies DIT wil ik ook!  Verrast door de positieve reacties zijn Marc en Eveline, de eigenaren van Keiser BV, gaan nadenken over een concept waarbij (beginnende) ondernemers de apparatuur van Keiser in gebruik kunnen nemen én waarbij ze de stap kunnen nemen om echt voor zichzelf te beginnen. Een aantrekkelijk leaseplan maakt het plaatje compleet; instappen is nu voor iedereen mogelijk!

Keiser Strenght ProductenWat is Fit&Plus en voor wie is het?

Het Fit&Plus concept is gericht op ondernemers in de gezondheid- en fitnessbranche, zoals personal trainers, fysiotherapeuten en gym owners die graag voor zichzelf willen beginnen of verder willen groeien, maar niet goed weten hoe of waar te beginnen. Het Fit&Plus concept ontzorgt deze ondernemers met de inrichting van hun gym en met de ondersteuning van de bedrijfsvoering van A tot Z. Denk hierbij aan marketingcampagnes en -materialen, opleidingen, coachingsgesprekken, maandelijkse workouts en succesvolle ledenwerving. In samenwerking met LijfstijlCoaches wordt de ondernemer geholpen. Keiser BV zorgt voornamelijk voor de inrichting van de gym, zoals de Keiser apparatuur en visuals om je gym mee aan te kleden, maar ook voor reclame- en social mediamateriaal. Partner LijfstijlCoaches zorgt voor ondersteuning bij de complete bedrijfsvoering.

De allereerste Fit&Plus klant

Iemand moet de eerste zijn en deze eer heeft personal gym Fytaal in Baarn. Eigenaresse Doriene Verzijlenberg deelt haar ervaring: “Door de komst van het Fit&Plus circuit met extra aanvullende apparatuur, zijn mijn personal trainingen, personal group trainingen, maar ook mijn fysiotherapiebehandelingen veelzijdiger en completer geworden. Ik kan niet alleen meer aanbieden tijdens die sessies, maar er is een extra inkomstenbron bijgekomen doordat ik nu Fit&Plus personal group trainingen aan kan bieden. Hierdoor kon ik een nieuwe doelgroep aanspreken die normaal nooit bij mij zou komen trainen.
Mijn klanten reageren super enthousiast. Als ze eenmaal getraind hebben op de Keiser apparatuur, ervaren ze direct wat het verschil is met de reguliere sportschool apparatuur. Door de gelijkmatige luchtdruk is de belasting op pezen en gewrichten veel minder. Hierdoor is het uitstekend te gebruiken bij blessure en mensen die laag belastbaar zijn. Doordat de luchtdruk tijdens de beweging is aan te passen, zijn er zo veel trainingsmogelijkheden. Hierdoor is trainen nooit saai en kan iedereen, op welk niveau dan ook, zichzelf uitdagen.”

Denk jij dat Fit&Plus jou als ondernemer kan helpen? Neem dan een kijkje op onze nieuwe Fit&Plus website of neem direct contact met ons op via [email protected] of 077-3661640, en ontvang meer informatie of ga in een vrijblijvend gesprek met ons!

 

Geschreven door:
Michelle Jacobs
Medewerker Marketing & Communicatie
April 2020