Keiser Essentials: Resistance Training Course

Deze cursus biedt een uitgebreide achtergrond van Keiser en zijn oorsprong, voordat dieper wordt ingegaan op de anatomie van onze machines. Inzicht in pneumatische technologie is cruciaal voor professionals die Keiser Pneumatics willen leren en gebruiken.

In deze cursus vinden we het belangrijk dat we ons verankeren in belangrijke concepten die universeel zijn voor alle trainingspopulaties. Het eerste gebied is adaptatie, waarbij we onderzoeken hoe we iedereen met wie we werken kunnen verbeteren en wat er moet gebeuren voor succesvolle resultaten. Vervolgens gaan we in op biomechanica – een intimiderend onderwerp voor sommigen, maar essentieel bij het ontwikkelen van trainingsprogramma’s. We hebben het teruggebracht tot de belangrijkste aspecten die gemakkelijk te begrijpen zijn.

Hierna behandelen we trainingsprincipes, menselijke lichaamssystemen en reacties voordat we naar toegepaste fysica duiken – een spannend onderdeel waarvan we denken dat velen van jullie zullen genieten. Hier leer je over vier beschikbare weerstandsinstrumenten: massa, elastieken, flywheels en tot slot Keiser pneumatiek. We belichten de voordelen en beperkingen van elk van deze hulpmiddelen.

Onze laatste sectie richt zich op Keiser-specifieke beoordelingshulpmiddelen door middel van evaluaties die zijn afgestemd op de behoeften van je cliënten. Je vindt een aanvullend hoofdstuk met een aantal belangrijke onderzoeksresultaten over Keiser Pneumatics.

Dit dient als basis voor het begrijpen van de primaire aspecten van het opbouwen van menselijke prestaties, wat je naadloos leidt naar onze cursus Periodisering en Programmering. Deze cursus is ontworpen om je vaardigheden in het beoordelen van de behoeften van de klant te verbeteren, terwijl je Keiser apparatuur effectief gebruikt om de vijf trainbare kwaliteiten te trainen.

Na de cursus weet je:

  • Achtergrondkennis van Keiser: je hebt een grondig begrip van de geschiedenis en oorsprong van Keiser, evenals de anatomie van hun machines.
  • Pneumatische technologie: je hebt inzicht in de pneumatische technologie die essentieel is voor het gebruik van Keiser Pneumatics.
  • Universele trainingsconcepten: je begrijpt de belangrijke concepten van adaptatie en biomechanica, die cruciaal zijn voor het ontwikkelen van effectieve trainingsprogramma’s voor diverse trainingspopulaties.
  • Weerstandsinstrumenten: je hebt kennis over de verschillende soorten weerstandsinstrumenten (massa, elastieken, flywheels, en Keiser pneumatiek) en de voordelen en beperkingen van elk.
  • Keiser-specifieke beoordelingshulpmiddelen: je kunt Keiser-specifieke evaluatietools toepassen en hebt inzicht in belangrijke onderzoeksresultaten over Keiser Pneumatics, wat je voorbereidt op de cursus Periodisering en Programmering voor het trainen van de vijf trainbare kwaliteiten.

Certificering

Als je deze cursus succesvol afrondt, ontvang je het certificaat Keiser pneumatics foundations course.

Verkrijgbaar voor slechts $149,99