Voetbal Medisch Symposium 2023

Kansen scoren – praktische wetenschap

Op 8 maart 2023 vindt het Voetbal Medisch Symposium plaats. Het voetbalmedisch symposium is de plaats voor het opdoen van kennis over die patiëntencategorie die je vaak ziet, of die ene lastige patiënt waar je vaak mee worstelt, het ontmoeten van gelijkgestemden, het ontmoeten van je toekomstige werkgever, het zien van de nieuwste innovaties op het gebied van voetbalzorg en -prestatie, of gewoon om te genieten van de sfeer en het niveau.

Wij zullen hierbij ook aanwezig zijn. Kom langs bij ons op de stand om de nieuwste innovaties op het gebied van performance te ontdekken. Meten is weten! Alleen op die manier werk je toekomstgericht aan de prestaties van jouw cliënten.

De sprekers zien allen innovatieve kansen om de voetbalmedische zorg van morgen te verbeteren. Zo ga je verdiepende kennis krijgen op het gebied van chronische enkelinstabiliteit, operatietechnieken en krachttesten bij patiënten met VKB-letsel, lessen uit 20 jaar blessuremonitoring in de hoogste regionen van het internationale topvoetbal, een tool om de belasting van het passen en trappen in kaart te brengen, en wordt al deze kennis vertaald naar de context van verschillende voetbalsettings. De sprekers staan met de voeten in de (inter-)nationale (top-)sportprakijk en zullen jou van een voorzet op maat voorzien.

Zien we je op 8 maart 2023 van 13:00 tot 19:00 uur op de KNVB campus?

Adresgegevens: Woudenbergseweg 56, 3707 HX Zeist.

Klik op onderstaande foto’s voor meer informatie over het programma van de dag. Een volledig overzicht en tickets zijn hier te verkrijgen.

Andere projecten