Til jouw bedrijf naar een volgend niveau met PNOE

In een wereld waarin gezondheid steeds meer voorop staat, is het met name in de medische sector van groot belang dat producten en geleverde diensten voldoen aan certificeringen én gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderbouwde testen. Binnen Keiser werken we hier graag aan mee en zorgen we dat onze producten gecertificeerd en/of getest zijn. Op die manier kunnen we onze producten garanderen als investeringen voor de lange termijn. 

Door het uitvoeren van vele projecten in diverse sectoren binnen de sport- en gezondheidsbranches, weten we als geen ander dat er een verschuiving plaatsvindt. De klant verwacht steeds vaker op maat gemaakte programma’s, schema’s en diensten. Een van onze producten, PNOĒ, stelt je in staat om wetenschappelijk onderbouwde inzichten en programma’s te bieden aan de hand van het geavanceerde biomedische screening systeem en monitoring software dat het biedt. Zo is het voor jouw bedrijf mogelijk om jezelf naar een volgend niveau te tillen als een waar ‘Topcentrum voor gezondheid en prestaties’. 

Uit de validatie- en betrouwbaarheidstests die uitgevoerd zijn op het metabolische analyse apparaat van PNOĒ kwam een positief resultaat waardoor het een product is dat zich leent voor de toekomst én jouw investering dubbel en dwars waard zal zijn. Het onderzoeksartikel is hier te lezen.

Benieuwd hoe PNOĒ jouw bedrijf naar een hoger niveau kan tillen en het een zeer positief effect kan hebben op jouw omzet in een markt die steeds meer vraagt? Neem dan vandaag nog contact met ons op, we vertellen je graag alle ins- en outs van dit prachtige product!