PNOE DEMO AMERSFOORT – 30 SEPTEMBER

Vrijdag 30 september geven wij van 13.00-15.00 uur gratis een PNOE demo bij Physical Performance in Amersfoort. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Wees snel en geef je meteen op via [email protected]

Wat houdt de demo in? Er wordt een korte introductie, presentatie en technische demonstratie/test met uitleg van PNOE gegeven.

PNOE case

Over PNOE 

Keiser is de officiële distributeur van PNOE. PNOE is het meest geavanceerde biometrische screening systeem en monitoring software voor een optimaal gebruik van metabole fitness. Het is ontwikkeld door de PNOE en meet en analyseert het cardiovasculaire en respiratoire systeem, de spier- en neuromusculaire functies, en het vet- en koolhydraatmetabolisme. Met PNOE kun je de beperkende factoren van uw potentieel identificeren en er op een gestructureerde manier aan werken. Op die manier kun je jouw prestaties optimaliseren en verbeteren.

Over Master Trainer Patrick van der Weegen

Onze PNOE Master Trainer Patrick zal de demo uitvoeren. Patrick is specialist op het gebied van bewegen en gezondheid. Met een achtergrond als docent bewegingsonderwijs, inspanningsfysioloog, bikefitter, Master Trainer van Keiser Benelux en Eigenaar van Studio FTP, een studio voor personal training en leefstijladvies.

Zijn er nog vragen? Stuur dan een mail naar: [email protected]

 

 

Datum & tijd

Vrijdag 30 september, van 13.00-15.00 uur

Locatie

Kryptonweg 13
3812RZ, Amersfoort