Nu de sportscholen (tijdelijk) gesloten zijn, zullen er andere manieren gevonden moeten worden om te sporten. Fit, gezond en sterk blijven was namelijk nog nooit zo belangrijk als in deze tijd. Wat is er beter dan sporten in je eigen veilige en vertrouwde omgeving? Een eigen home gym is zo verkeerd nog niet. Wij vertellen je de voordelen van een thuis gym en hoe Keiser Europe jou daarbij kan helpen!

Een privé gym in je eigen huis, wat zijn daar de voordelen van?

Thuis sporten, maar natuurlijk ook het bezoek aan een sportschool, heeft zo zijn voor- en nadelen. Natuurlijk missen we de professionele begeleiding, de groepslessen, het wij-gevoel, de stok-achter-de-deur, kortom alle contacten nu de gyms gesloten zijn. Nu we in deze coronacrisis al genoeg negativiteit om onze oren krijgen, willen wij in deze blog echter vooral naar het positieve kijken. Hierdoor zetten wij een aantal voordelen op een rij:

  • Geen reistijd, geen parkeerproblemen, geen parkeerkosten;
  • Je hoeft geen rekening te houden met openingstijden, dus sporten op elk moment van de dag is mogelijk;
  • Het vraagt een eenmalige investering. Uitbreiden van je gym is altijd mogelijk, maar je bent geen geld kwijt aan maandelijkse abonnementskosten;
  • Je hoeft niet te wachten tot er een apparaat vrij is, dus je kunt lekker door trainen;
  • Geen last van andermans geluiden;
  • Je kunt je eigen muziek draaien, hoe hard of zacht je dat ook wilt. Niemand die daar wat van zegt. Oké, misschien je buren dan;
  • Vanaf het moment van aanschaf heb je altijd een eigen gym thuis. Dus al zijn de sportscholen straks weer open, je kunt thuis altijd nog een lesje ‘extra’ meepikken!

De nieuwe webshop met gymapparatuur voor thuis!

Sinds kort heeft Keiser BV een webshop. Op dit moment is thuis trainen het perfecte alternatief om toch in shape te blijven. Met de nieuwe webshop willen wij jou daarbij een handje helpen. Je bestelt eenvoudig het model en de manier van leveren van jouw keuze, en voila! Haal je outfit maar alvast tevoorschijn, want binnen enkele dagen kun jij starten met je home trainingen! De diverse apps maken het je nog gemakkelijker; je kiest uit één van de kant-en-klare trainingen en je kunt direct beginnen.
Je kunt vertrouwen op meer dan 40 jaar ervaring in de sport- en fysiobranche. Talloze spelers van topvoetbalclubs gingen je al voor en trainen op Keiser apparatuur in hun eigen huis. Ook bezoekers van gyms, mensen met blessures en senioren kiezen al jaren voor thuistraining; al dan niet in aanvulling op hun programma bij de gym of fysiotherapeut. Hieronder vind je een overzicht van de apparaten die jij online kunt bestellen, zodat je snel en eenvoudig thuis kunt beginnen met trainen!

M3i Indoor Cycling Bike                               M3i Lite Indoor Bike
M3i Indoor Cycling Bike                                        M3i Lite Indoor Bike

M5i Crosstrainer                                            M3i Total Body Trainer
M5i Crosstrainer                                     M3i Total Body Trainer

Functional Trainer                                           Performance Trainer
Functional Trainer                                           Performance Trainer

Motivatie krijgen en gemotiveerd blijven

Niet onbelangrijk is de aankleding en de sfeer van je eigen home gym. Extrinsieke motivatie zul je nu ergens anders vandaan moeten halen, dan van de omgeving in je sportschool of andere sporters. Keiser BV kan je helpen met apparatuur, de aankleding van je home gym zul je helaas zelf moeten doen.
Met mooi weer kun je een indoor bike buiten neerzetten. De M3i bikes bevatten namelijk wieltjes, zodat deze makkelijk te verplaatsen zijn. Maar uiteindelijk is er niets lastiger dan het constant verzetten van apparatuur. Eén ruimte voor je home gym is dan ook een stuk makkelijker. Kleed je home gym zo aan, zodat jij er motivatie van krijgt. Wat kan helpen, is bijvoorbeeld een spiegel om je houding of vooruitgang te bekijken. Ook posters van jouw favoriete sporters of een foto met een quote kunnen inspirerend zijn. Keiser geeft je al een goed voorbeeld: because ‘good enough’ isn’t! En nu sporten maar!


Geschreven door:
Michelle Jacobs
Medewerker Marketing & Communicatie